سخنگوی دولت

سخنگوی دولت از دو برابر شدن نرخ سوم بنزین خبر داد؛ بر این اساس، بهای بنزین عرضه‌شده با کارت جایگاه‌ها از بامداد ۱۷ شهریورماه از ۵ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان در هر لیتر افزایش خواهد یافت، در حالی که سهمیه‌های بنزین با نرخ‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومانی همچنان بدون تغییر باقی می‌مانند.

به گزارش «اخبار خودرو»، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، با اعلام نرخ جدید بنزین اظهار کرد: نرخ سوم بنزین از بامداد ۱۷ شهریورماه به لیتری ۱۰ هزار تومان افزایش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به روند بررسی و تعیین نرخ جدید گفت: در جلسات کارشناسی، اعداد و پیشنهادهای متفاوتی برای نرخ سوم بنزین مطرح شد، اما در نهایت با توجه به وعده رئیس‌جمهوری به مردم، رقم ۱۰ هزار تومان به‌عنوان نرخ جدید تعیین شد.

بر اساس تصمیم جدید دولت، ساختار سه‌نرخی بنزین همچنان برقرار خواهد بود و نرخ سهمیه‌ای هزار و ۵۰۰ تومانی و نرخ دوم سه هزار تومانی تغییری نمی‌کند. افزایش قیمت صرفاً مربوط به نرخ سوم بنزین است که در زمان استفاده از کارت جایگاه سوخت اعمال خواهد شد.

به این ترتیب، بهای بنزین با نرخ سوم از ۵ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان در هر لیتر می‌رسد؛ افزایشی که نرخ این بخش از عرضه بنزین را نسبت به گذشته دو برابر می‌کند.

این تغییر در حالی اجرایی می‌شود که نرخ سوخت یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر هزینه تردد و حمل‌ونقل بوده و افزایش نرخ سوم می‌تواند در هزینه سوخت‌گیری خودروهایی که از سهمیه‌های یارانه‌ای خود استفاده کرده‌اند، اثرگذار باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha